Online training

Naar aanleiding van veel vragen over '' hoe maak je een online training?'' heb ik een online training in elkaar gezet waar u in leert uw eigen online training te maken.

Deze training bestaat uit 3 lessen waar in Jip en Janneke taal word uitgelegd hoe u op een eenvoudige manier een eigen training in elkaar zet. 

Tijdens de lessen komen er 3 soorten programma's aan bod waar u mee leert werken, deze programma's zijn gratis te gebruiken en bieden de mogelijkheid extra uit te breiden. 

- Canva ( les 1)
Dit is een online systeem waar u verschillende materialen op kunt maken voor uw marketing. Dit programma is zowel gratis te gebruiken als in combinatie van een abonnement. 

- PowerPoint ( les 2) 

Veel mensen hebben PowerPoint op hun laptop staan maar weten niet hoe ze dit programma optimaal kunnen gebruiken. In les 2 leer ik u hoe u met behulp van Powerpoint een online presentatie kunt maken en hoe u uw PowerPoint omzet naar een video,  die wij ook zullen gebruiken tijdens les 3. 

- Streamyard ( les 3)

Met Streamyard gaan wij onze online training opnemen. In dit programma kunt u niet alleen uzelf opnemen, ook heeft u een mogelijkheid een PowerPoint-presentatie toe te voegen zodat uw online training/ workshop nog duidelijker wordt. Ook kunt u met gebruik van Streamyard overschakelen tussen verschillende soorten programma's zoals jullie zullen zien in les 1. 

- Bonus Video 

Leer nog meer over het werken met Canva. Leer de basis van de foto bewerking en de vele bestand mogelijkheden.  

Losse lessen

€ 12,50

volledige training

€ 30,-

 •  Werken met canva
  Een online programma waar u verschillende social media poosts mee kunt creëren. 

   

 • Online powerpoint presentatie maken.
   

 • Hoe verwerk ik een online training.

+ GRATIS BONUS VIDEO

© 2020 by Collie's design

06-24106243 |   collies_design@hotmail.com

 • Facebook Black Round
 • Instagram - Black Circle
 • LinkedIn - Black Circle

Algemenevoorwaarden